Увесь світ запалить свічки за мир в Україні

Громадські активісти та організації в усьому світі проведуть низку акцій та флешмобів проти війни на українській землі. Переважна більшість із них відбудеться на День незалежності України

Зокрема, як повідомляє УНІАН, одна з таких акцій відбудеться в Сполучених Штатах Америки. Суспільна організація «RAZOM» планує викласти на фоні статуї Свободи великі літери NY, UA і зображення тризуба. Також свічки запалять у Вашінгтоні та Філадельфії.

А от в Канаді відбудеться хода із найбільшим прапором України. Голландці розмалюють будинки кольорами українського прапора, а австрійці запалять на узбережжі Північного моря свічки на вшанування пам’яті загиблих за Незалежність. Подібна акція відбудеться і в португальському Лісабоні.

Президент України Петро Порошенко закликав небайдужих в усьому світі підтримати українців та долучитись до ініціативи «Наші кольори», повідомляєVIDIA.

“Напередодні Дня Незалежності ми починаємо ініціативу “Наші Кольори”, яка присвячена українському прапору. Символічно, що в цей день в наші кольори розфарбували, можливо, найбільшу висотку в Москві. Закликаю українців по всьому світу, де б вони не були, напередодні річниці Незалежності, прикрасити свої будинки, офіси, авто в наші національні кольори”, – ідеться у зверненні Президента.

Нагадаємо, українська співачка Руслана опублікувала своє відеозвернення до росіян із пропозицією підтримати Україну та долучитись до акції «Мости миру».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: