В день Незалежності України відбудеться марафонський забіг «За тверезу націю»

24 серпня 2014 року о 13 годині буде дано старт марафонському забігу «За тверезу націю», присвячений Дню незалежності України.

Пробіг пройде під гаслом “ЗВІЛЬНИСЬ від АЛКОГОЛЬНОГО та ТЮТЮНОВОГО РАБСТВА! СТАНЬ НЕЗАЛЕЖНИМ!”.

Організаторами акції виступає громадська організація «Твереза Галичина» за підтримки управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації.

Ця акція вже має чотирирічну історію. Вона традиційно проходить в День Незалежності України і об’єднує близько 50 молодих людей. З кожним роком зростає кількість бажаючих взяти участь та зростає дистанція маршруту.

Цьогоріч пробіг відбуватиметься за маршрутом: Львів-Раковець-Львів, дистанція – 40 кілометрів. Захід має на меті залучити молодь до свідомо тверезого способу життя, замінити наркотики, тютюн та алкоголь на фізичну культуру і заняття спортом. Кожен учасник зможе загартуватись у Раковецькому джерелі. З собою слід мати плавки, купальник, рушник.

В рамках забігу буде проводитись збір коштів для закупівлі амуніції українським військовикам в зоні АТО.

«Важко дивитись на молодь, яка губить своє життя в алкоголі, тютюні та наркотиках, адже саме ці речі породжують суперечки, злочинність. Україні потрібні сильні, здорові та мужні доньки і сини, які в будь-яку хвилину зможуть стати на її оборону» - говорить організатор акції заступник голови Твереза Галичина Зіновій Станішевський.

«В цей нелегкий час, коли в країні йде неприхована війна з чужинцями, ми не можемо стояти осторонь і пасивно спостерігати. Частина наших хлопців вже в зоні бойових дій, а решта, що залишиласть просто зобов’язана допомагати їм. Для цього було відновлено спільноту Вільних людей, колишніх бійців 14 та 15 сотні самооборони майдану. Разом ми проводимо низку акцій по збору коштів, продуктів харчування, закупівлі і передачі в зону АТО необхідної амуніції.» - поділився співкоординатор акції, член проводу ЛОО МНК Андрій Бень.

За додатковою інформацією звертатися за тел: 093-727-70-80 Володимир.

Юрій Горун, управління молоді та спорту ЛОДА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: