Як доїхати на концерт «Океану Ельзи» на «Арену – Львів»: рух транспорту

У неділю після обіду у Львові буде організовано два додаткових маршрути для глядачів концерту «Океану Ельзи» на стадіоні «Арена – Львів».

Про це на прес-конференції повідомив начальник управління транспорту і звязку Львівської міської ради Віктор Щир, інформує кореспондент Дивись. Інфо.

Щир розповів, що один маршрут буде їхати від площі Петрушевича до вулиці Вернадського, а другий – від кінотеатру Довженка до перехрестя вулиць Вернадського – восьмої дороги.

За словами Щира, на кожному маршруті будуть курсувати по шість шатл-басів.

На вивіз пасажирів на другу годину ночі місто запланували збільшити кількість автобусів до 10 на кожен маршрут, однак вони будуть їхати за іншою схемою. Автобуси на Сихів будуть їхати від вулиці Вернадського, а на площу Петрушевича – від перехрестя вулиць Сокільницької – Стрийської.

Також, як повідомив Віктор Щир, буде збільшено кількість тролейбусів на три одиниці на маршрутах №№3, 20 і 25.

Віктор Щир також розповів, що штатні автобуси, у відповідності до розпорядження мера Львова, будуть курсувати до 2 години ночі.

Зокрема кількість автобусів на маршруті 3а буде збільшено із 14 штатних ще на чотири у вечірній час, автобусів № 10 – із 10 штатних ще на 3, автобусів №25 – із 14 штатних ще на 4 і автобусів №40 – із 16 штатних також на 4 машини.

Крім того, за словами Щира, на другу годину ночі також заплановано п’ять автобусів для вивозу стюардів і волонтерів зі стадіону, яких працюватиме понад 700.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: