Чиновники не наситилися тригривневим здирництвом у маршрутках, - "Правий сектор"

Звернення Правого сектора Львівщини

Львів’ян знову хочуть ошукати. Після незаконного запровадження тригривневої ціни за проїзд у Львівських маршрутках, чиновники ще більше розпоясалися – замовили собі «липовий» аудит у «липових» експертів, аби мати оправдання для зростання вартості й надалі. «Правий сектор» Львівщини неодноразово наголошував на фальшивості та підтасовці даних та цифр, якими нині прикриваються місцеві чиновники-здирники.

Ми солідарні з усіма свідомими громадянами, які мають намір прийти з протестом 27 серпня 2014 року о 16.00 у ЛМР на громадські слухання.

Власне на ньому нам спробують довести справжність перевірки тарифу на перевезення пасажирів у міському автомобільному транспорті для автобусів, які працюють в режимі «експрес» та «маршрутне таксі». Не виключено, що на цьому ж слуханні посадовці-махінатори хочуть «проштовхнути» нове підвищення ціни на проїзд у Львові.

«Правий сектор» Львівщини не допустить аби городян ошукали знову, тож збирається разом з іншими громадськими організаціями стати на захист інтересів простих городян.

Ми оголошуємо війну знахабнілим чиновникам та продажним експертам!

«Правий сектор» Львівщини

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: