День Незалежності на Левандівці відзначать показом фільму (відео)

У День Незалежності України, 24 серпня, о 16.00 год. у Народному домі на Левандівці (вул. Широка, 1) відбудеться вечір, присвячений 23-ій річниці нашої Незалежності. У програмі передбачено виступи творчих колективів Народного дому та перегляд документального фільму «Золотий вересень. Хроніка Галичини 1939-1941». Захід організовують Народний дім на Левандівці, спільно з меморіальним музеєм «Територія Терору», за сприяння управління культури Львівської міської ради, повідомила прес-служба відомства.

«Кожного року святкування Дня Незалежності на Левандівці відбувається масово і урочисто. До цього долучаються політв'язні, воїни УПА, творчі колективи, мешканці району та усі охочі. Минулого року свято відбулось у Левандівському парку. У концерті взяли участь гості з Білорусі, Польщі, а також наші творчі колективи: хореографічна дитяча студія «Ясочка», народний вокальний гурт «Левандівське ретро», народний хор «Левада», дитячі вокальна і музичні студії та студія образотворчого мистецтва. Цього року, у зв'язку зі складною ситуацією в Україні, ми організовуємо у Народному домі невеликий концерт, після якого покажемо фільм «Золотий вересень», – розповіла директор Народного дому на Левандівці Лариса Середа.

Довідка

«Золотий вересень. Хроніка Галичини 1939–1941» – український документальний фільм про події у Західній Україні на початку Другої світової війни. Стрічку створено на основі архівних документів, спогадів свідків, кінохроніки та коментарів науковців-істориків.

Режисер фільму – Тарас Химич, звукорежисер – Любомир Соломченко, продюсер – Тарас Чолій. Студія INVERT PICTURES (Львів, 2010).

Тривалість: 50 хв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: