Медики Львівщини побували у військово-польовому госпіталі на Яворівському полігоні (фото)

Особовий склад госпіталю завершує підготовку, злагодження і готується до відправки на війну. Департамент ОЗ попросив усі медколективи області зібрати кошти для підсилення боєздатності госпіталю, повідомила прес-служба департаменту ОЗ Львівської ОДА.

 

На заклик Департаменту впродовж трьох днів було зібрано майже 250 тис.грн. Особлива подяка медпрацівникам регіонального онкологічного центру, обласної клінічної лікарні, Жидачівського району, м. Стрия і Стрийського району, Дрогобицького району, 4-ої комунальної поліклініки м.Львова.

За частину зібраних коштів вже придбано і 21 серпня доставлено безпосередньо у польовий госпіталь інфузійні розчини, кровоспинні і знеболюючі медичні засоби, пульсоксиметри, набори для катетиризації центральних вен, ліхтарики, тонометри, глюкометри, джгути. Особовому складу передали також 130 комплектів військової форми (придбали медпрацівники регіонального онкоцентру), мобільну стоматустановку (від лікарів Стоматологічного центру медуніверситету). Привезли в госпіталь також і печиво, згущене молоко. Зважаючи на значне похолодання, придбали для жіночої частини польового госпіталю невелику кількість теплих речей. Кілька посилок з теплими речами передали і львівські лікарі.

ЯВОРІВ

Збір коштів для підтримки нашого львівського військово-польового медичного госпіталю триває. Ми продовжуємо закупівлю тих речей, що замовлені особовим складом. Комплектуємо усіб необхідним спорядженням мобільну групу лікарів, що будуть працювати безпосередньо в районі бойових дій.

Дуже потрібні теплі речі (особливо для жінок): светри, термобілизна, теплі колготи, шкарпетки, теплі легкі спальники, водонепроникні плащі, кілька обігрівачів. Збираємо чисті теплі речі у департаменті ОЗ у Львові по вул.Конопницької, 3, тел.276-45-92 щодня, без вихідних з 10.00 до 20.00

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: