У Львові виявили 43 випадки неналежного утримання рекламних засобів

КП «Адміністративно-технічне управління» здійснює постійний нагляд за станом зовнішньої реклами у Львові. Відтак, з початку цього літа було виявлено 43 рекламні конструкції, які потребують приведення до належного вигляду. До числа цих конструкцій потрапили рекламні засоби із обдертим зображенням, непофарбованими опорами тощо. 

Рекламорозповсюджувачам, які є власниками цих рекламних засобів, скеровані вимоги привести їх  до належного технічного та естетичного стану. Термін дії виконання кількох вимог, а це 10-15 днів, ще триває. Решта вимог – виконані.

«Власники зобов'язані утримувати рекламні конструкції у належному технічному та естетичному стані, самостійно усувати усі пошкодження та неполадки, забезпечувати їх охайний зовнішній вигляд. Рекламні засоби мають відповідати сучасним вимогам якості та дизайну, бути справними, із надійним кріпленням усіх елементів. У темну пору доби, як правило, засоби реклами мають підсвічуватися. Щоб утримувати свої рекламні конструкції у належному стані, рекламорозповсюджувачі зобов’язані керуватися вимогами «Правил розміщення зовнішньої реклами у м. Львові», - розповідає директор КП «Адміністративно-технічне управління» Тарас Вітик.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: