Колодій привітав із 25-річчям делегатів Всеукраїнського товаритва політичних в'язнів і репресованих (фото)

Сьогодні, 23 серпня, у Львівському палаці мистецтв відбулися урочисті заходи, приурочені до 25-ої річниці заснування Всукраїнського товариства політичних в'язнів і репресованих, повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Участь у заходах взяли голова Львівської обласної ради Петро Колодій, депутати Львівської обласної рди, перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Йосиф Ситник, прдставники громадськості.

Вітаючи учасників заходів, очільник обасної ради відзначив: “Шановні делегати Товариства політичних в'язнів і репресованих. Прийміть найщиріші вітання від мене особисто та від усієї обласної ради з нагоди 25-річчя від часу заснування Товариства.

Чверть століття тому люди об’єднали свої зусилля задля того, аби використати досвід колишніх політв’язнів і депортованих в ім’я утвердження і розбудови самостійної Незалежної демократичної Української держави.

Ми розуміємо, що саме ці люди після довгих років заслань та перебування у концтаборах першими піднялися на боротьбу за незалежність нашої держави. Повернувшись на рідну землю, вони об'єднлися у Товариство і почали діяти, докладаючи всіх зусиль, аби здобути для українців свободу! І сьогодні, на 23-ій річниці Незалежності України, ці люди далі в строю і далі проводять боротьбу за неньку-Україну!

Низький уклін Вам і шана за мужність, відвагу, чітку державницьку позицію, добрі справи. Многих і благих літ Вам на благо і процвітання нашої незалежної України. Миру і спокою нам і нашій державі!”

Також з нагоди свята Петро Колодій вручив політичним в'язням і репресованим Грамоти Львівської обласної ради.

Колдій2 Колодій1 Колодій3

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: