Львів’ян та гостей міста запрошують сфотографуватися і допомогти українським військовим (фото)

Львів приєднується до благодійного арт-проекту «Фото патріота». Відтак, цими вихідними, з 23 по 25 серпня, на площі Ринок львів’яни та гості міста зможуть отримати професійне фото на патріотичному фоні в обмін на благодійний внесок на потреби української армії.

Група львів’ян підтримала благодійну акцію луцьких фотографів «Фото патріота». Протягом трьох днів, з 23 по 25 серпня, з 14:00 до 21:00 год. біля головного входу у Ратушу працюватиме фотосектор «Фото патріота». Тут кожен охочий зможе отримати патріотичне фото від професійного фотографа, зробивши благочинний внесок на потреби Української армії. Фотографії можна буде завантажити зі сторінок у соціальних мережах за посиланнями: www.facebook.com/foto.patriota.lviv, www.vk.com/foto.patriota.lviv.

У Луцьку проект започаткували 27 липня. До сьогодні там сфотографувалося понад 1000 людей. Завдяки «Фото патріота» луцьким активістам вдалося зібрати більше 36 тис. грн.

«На зібрані кошти ми вже придбали планки для коліматорних прицілів, наколінники, 20 захисних окулярів pyramex safety glasses v2g, п’ять рюкзаків на 60 літрів, 300 метрів стрічки для ідентифікації на полі бою. За допомогою «Спілки власників зброї Волині» усі придбані речі передаються безпосередньо у руки бійцям. Хлопці напряму контактують із добровольчим батальйоном «Айдар» і 51-ю бригадою. Інформація про потреби наших військових оновлюється кожні 3 дні», - розповіли луцькі організатори акції.

Ідея шириться іншими містами України – акцію також проводять у Києві, Ужгороді, Нововолинську (Волинська обл.), Костополі (Рівненщина), Нетішині (Хмельниччина) та у Чернівцях.

Довідка

Організатори: фотографи м. Львів, фотографи м. Луцьк, ГО «Спілка власників зброї Волині».

«Фото патріота» у Луцьку:

www.facebook.com/fotopatriota

https://vk.com/fotopatriota

2ANrYg6zNuE ebAl8_6f61g E-HZVDJi3Xo iLVDBXIECtg

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: