Завтра до стадіону «Арена Львів» курсуватимуть експрес-маршрути

ruyini-psihiatrichnoyi-likarni
руїни психіатричної лікарні

Завтра, 24 серпня, до Дня Незалежності, на стадіоні «Арена Львів» відбудеться масовий захід - виступ гурту «Океан Ельзи». Відтак, для зручності відвідувачів буде продовжено рух громадського транспорту, а також курсуватимуть два додаткові експрес-маршрути «пл. Петрушевича – пр.Вернадського» та «Кінотеатр ім. Довженка – пр.Вернадського», повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Для забезпечення комфортного доїзду глядачів на стадіон буде посилено роботу громадського транспорту на існуючих маршрутах (автобуси №3А, 10, 25, 40, які курсують до ТЦ «Кінг Крос», тролейбуси №3, 20, 25, які курсують до Автовокзалу) та продовжено графік їх роботи. Також буде запроваджено два експрес-маршрути від пл. Петрушевича до пр.Вернадського та від пр. Червоної Калини (кінотеатр ім. Довженка) до пр.Вернадського. Експрес-маршрути курсуватимуть з 17.00 до 20.00 год. та після закінчення концерту до 02:00 год.

 «Штатні тролейбуси №№3, 20 і 25, які курсують до автовокзалу, будуть посилені трьома одиницями на кожен маршрут у вечірній час. Штатні автобуси, які курсують до ТЦ «Кінг Крос», будуть також посилені: № 3А на 4 додаткові автобуси,№10 - на 3 автобуси, №25 - на 4 автобуси, №40 - на 4 автобуси.

Два експрес-маршрути будуть курсувати від пл. Петрушевича до пр.Вернадського та від пр. Червоної Калини (кінотеатр ім. Довженка) до пр.Вернадського до початку заходу. Та за таким маршрутом після закінчення заходу: маршрут на Сихів від перехрестя дороги №8 - Вернадського, а до площі Петрушевича - від перехрестя Сокільницька - дорога №7- Стриська. Оплата за проїзд – за чинним тарифом у Львові», - зазначив начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир.

Також буде організовано виїзд зі стадіону волонтерів та стюартів. «На цей масовий захід залучається близько 700 стюардів, волонтерів. На їхній вивіз ми спланували 5 автобусів на 02:00. Один автобус буде їхати по маршруту: Дорога №7 біля західної трибуни стадіону до кінотеатру ім. Довженка. Два автобуси - від західної трибуни, дорога№7 до центру міста – площі Петрушевича. І два автобуси - також від дороги№7 до приміського залізничного вокзалу. До 2:00 год. продовжено рух усіх автобусів у цьому напрямку», - додав Віктор Щир.

Початок виступу заплановано о 20.00 год. Вхід на територію «Арени Львів» буде відкритим вже з 18.00 год.

«Концерт розпочинається о 20:00 год. Просимо львів’ян і гостей міста приходити раніше, всі входи на стадіон будуть відкриті з 18:00 год. Якщо ж усі прийдуть перед самою подією, то концерт вчасно не розпочнеться.

Ми рекомендуємо брати з собою мінімальну кількість великих, об’ємних речей,.

Дітям до 7 років дозволено вхід без окремого квитка. У фан-зону дітям до 16 років вхід заборонений.

На входами до фан-зон, до секторів будуть великі банери, вказівники, вони також будуть і навколо стадіону, тому прохання бути уважними і звертати на це увагу», - розповів директор з маркетингу компанії SUSY Production Тарас Яценко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: