Студент ЛДУФК став срібним призером легкоатлетичного Євро-2014

Студент Львівського державного університету фізичної культури Андрій Проценко виборов срібну медаль чемпіонату Європи з легкої атлетики у швейцарському Цюріху з результатом 2 м33 см, поступившись іншому українському стрибуну Богдану Бондаренку (2.35).

Про це Дивись. Інфо повідомив Анатолій Ігнатович

Упродовж усього фіналу стрибунів у висоту йшов дощ. Тим не менше, сенсації не сталося. Як і очікувалося, золоту нагороду виграв лідер світового сезону, чемпіон світу 2013 року, українець Богдан Бондаренко.

Студент Львівського державного університету фізичної культури Андрій Проценко взяв висоту 2,33 м з третьої спроби. Цікаво, що раніше 2,21 м і 2,30 Андрій взяв з першої спроби, а от 2,26 м – також з третьої. Третє місце зайняв суперник українців, російський спортсмен Іван Ухов – 2,30 м. Ще один представник України, чемпіон світу 2011 року Юрій Крамаренко з результатом 2.26 м зайняв шосту сходинку.

Зазначимо, що у 2013 році Андрій Проценко у складі студентської збірної України завоював срібну медаль у стрибках у висоту на XXVII Всесвітній універсіаді у Казані.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: