Дві бронзи для української збірної вибороли спортсмени ЛДУФК на Чемпіонаті світу серед студентів у Мінську

14-17 серпня у Мінську (республіка Білорусь) відбувся VI чемпіонат світу серед студентів з веслування на байдарках і каное.

Участь у світовій студентській першості взяли близько 250 студентів-спортсменів. Львівщина делегувала до складу збірної України двох студентів Львівського державного університету фізичної культури, які тренуються на веслувально-спортивній базі Львівського обласного відділення Комітету з фізичної культури і спорту Міністерства освіти і науки України Віталія Покотила та Володимира Бородулька.

Студенти Львівського державного університету фізичної культури Віталій Покотило та Володимир Бородулько разом зі своїми колегами Артемом Баландіним та Дмитром Загнієм у каное четвірці принесли дві бронзові нагороди до скарбнички нашої збірної посівши треті місця на дистанціях 1000метрів та 500 метрів.

Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України спільно із ректоратом Львівського державного університету фізичної культури дякує студентам-призерам за те, що вони зуміли блискуче поєднати навчання з напруженими тренуваннями та гідно представили нашу державу на найвищому рівні.

students_vesluvannia_02 students_vesluvannia_01

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: