Близько 6 тисяч відвідувачів завітало на свято радості від Хеппі Міл® у Львові (фото)

25 серпня у Львові відбулося грандіозне свято радості від Хеппі Міл®, присвячене темі «Читання». Маленькі львів’яни та гості міста впродовж дня розповідали вірші, читали казки, змагалися у складанні слів із кубиків та взяли участь у низці конкурсів та вікторин. Крім того, дітвора мала змогу погратись з символом заходу – велетенською волохатою коробкою Хеппі Міл®, яка завітала до Львова.

Кульмінацією свята стало неперевершене шоу Рональда МакДональда, який разом з маленькими гостями читав казки, грав у різноманітні ігри та подарував усім чудовий настрій. Діти, які брали учать у активностях, отримували  подарунки – пазли та книжки, а також усі охочі мали змогу зробити моментальне фото.

Серія пізнавально-розважальних заходів від Хеппі Міл присвячена чотирьом найважливішим для всебічного розвитку дитини темам – спорту, читанню, творчості та екології. Завдяки ігровому формату заходів малеча дізналася, що займатися спортом це цікаво та весело, читати – захоплююче та пізнавально, а піклуватися про природу – важливо та необхідно.

Загалом 23 та 25 серпня 2014 року відбулося п’ять розважально-пізнавальних заходів для малечі від Хеппі Міл® у Харкові, Дніпропетровську, Одесі, Вінниці та Львові.

Фінальне грандіозне свято радості відбудеться 30 серпня у Києві в Центральному міському парку біля Арки Дружби Народів. Саме тут зберуться всі чотири коробки Хеппі Міл® – «Спорт», «Екологія», «Читання» та «Творчість». Під час заходу маленькі відвідувачі зможуть насолодитися безліччю розваг: спортивними іграми та естафетами, літературними конкурсами, цікавими дослідами та науковою інформацією про навколишній світ, а також різноманітними творчими завданнями.

IMG_6673 IMG_6939 IMG_6954 IMG_7029 IMG_7073 IMG_7101

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: