Львівська облрада збереться 9 вересня

Сьогодні, 27 серпня, відбулося засідання Президії Львівської обласної ради, в рамках якого, зокрема, були обговорені питання про виконання програм, що фінансуються з обласного бюджету, визначено дату проведення IV пленарного засідання XXX сесії Львівської обласної ради, а також визначено її порядок денний, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Після обговорення питань щодо стану виконання програм, які фінансуються коштом обласного бюджету, голова Львівської обласної ради Петро Колодій зазначив, що нині, зважаючи на суспільно-політичну ситуацію в державі,  для львівського регіону пріоритетними є два напрямки – це потреби на АТО (зокрема, фінансування військових підрозділів, надання допомоги сім’ям загиблих учасників антитерористичної операції тощо), а також – енергозбереження. «Зараз ми проводимо ревізію обласних програм, вивчаємо, які з них можна зупинити, де зарезервувати кошти, щоби їх перерозподілити на реалізацію цих двох пріоритетних напрямків», – відзначив очільник обласної ради.

Варто також відзначити, що депутати обласної ради – члени Президії зійшлися на тому, що чергове пленарне засідання сесії буде проведено 9 вересня 2014 року. Водночас обласні обранці внесли низку пропозицій щодо формування порядку денного чергової сесії обласної ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: