"Радикальна Львівщина потребує змін", - гасло Ляшка

Партія Олега Ляшка починає відкривати карти і, судячи по їх масті, головний «радикал» країни таки співпрацює з командою Сергія Льовочкіна

Це підтверджує висування Радикальною партією в депутати у Святошинському районі Києва Олександра Юракова. На минулих виборах цей кадр балотувався в Раду в 95 окрузі Київської області від УДАРу. Але тоді він зайняв лише друге місце, програвши висуванцю «Батьківщини» В’ячеславу Кутовому, пише «Ділова столиця».

Причина зміни політичної сили для Юракова очевидна – УДАР дещо здав свої електоральні позиції, в порівнянні з минулими виборами, і тепер довіряє участь у виборах лише найдорожчим кандидатам. Крім того, політичній силі Віталія Кличка доведеться поступитися частиною округів партії Петра Порошенка. Відтак, Юракову довелося змінити партійний квиток на користь «радикалів».

Той факт, що в даному випадку політик так легко перебігає з партії в партію, пояснити неважко. Адже його вважають «своїм» у тандемі Бойка-Фірташа, який тісно співпрацює з Сергієм Льовочкіним. А екс-глава президентської адміністрації часів Віктора Януковича, у свою чергу, за неофіційними даними, надає фінансову підтримку і УДАРу, і партії Олега Ляшка.

Також, як зазначає видання, головним передвиборчим слоганом цієї політичної сили по всій країні буде гасло «Радикальна Київщина (Львівщина, Одещина, Дніпропетровщина і т.д.) потребує змін».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: