Скрябін і Вакарчук пробойкотували "крижаний" флешмоб

Лідери гуртів "Океан Ельзи" та "Скрябін" відмовилися брати участь у Ice bucket challenge

Зокрема про це Андрій Кузьменко, лідер гурту "Скрябін" написав на своїй сторінці у Фейсбук, передає Еспресо.TV.

«У нашій країні щодня гинуть люди від ворожої кулі, а багато з вас обливається льодом. В ім'я чого? Я відмовляюся від Ice bucket challenge, бо як тим хлопчикам, які гинуть за нас має стати легше від того?» - обурився Кузьма.

Фото: Фейсбук

Також він додав, що наразі захід в Україні у такому вигляді немає сенсу. «Для того, щоб передати тих нещасних 1000 гривень, робити шоу, в час коли путін вбиває наших людей, це просто дико. Хочете шоу, облийтесь чимось іншим, гівном, наприклад, тоді воякам перед смертю, хоч смішно буде згадати за кого вони гинули», - запропонував співак.

«Ми - люди своєї Країни, і завтра її може не бути, разом з нами. Не час на шоу і приколи. А там де включаються камери, благодійність закінчується. Слава Україні! Поборемо!», - зазначив він.

Також раніше у «крижаному» флешмобі відмовився брати участь лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук. Він вважає, що робити добру справу можна й не змішуючи її з піаром.

Фото: www.visti.ks.ua

«Я кожен ранок обливаюсь холодною водою, часто стою на сцені і часто допомагаю комусь матеріально. Буду і далі це робити. Не змішуючи:)», - написав він на своєму Twitter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: