Львівщину відвідав заступник міністра охорони здоров’я

Заступник Міністра охорони здоров"я України член-кореспондент НАМН України Василь Лазоришинець 29 серпня 2014 року під час робочої поїздки до Львова відвідав Військово-медичний клінічний центр Західного регіону.

     Заступник Міністра разом з начальником госпіталю полковником медслужби Іваном Гайдою, народним депутатом України Василем Пазиняком, представниками Департаменту ОЗ Львівської ОДА і Львівського національного медичного університету імені Д.Галицького зробив обхід хірургічного корпусу госпіталю, ознайомився зі станом здоров"я військовослужбовців, які постраждали під час проведення антитерористичної операції на сході країни, поспілкувався з ними та їх рідними.

      Василь Лазоришинець потиснув руки і подякував бійцям, які вижили в боях, за їх подвиг. Також теплі слова вдячності за професіоналізм і жертовну працю висловив колегам військовим медикам і всім працівникам госпіталю за професіоналізм і жертовну працю.
В свою чергу начальник Військово-медичного клінічного центру Західного регіону полковник медслужби Іван Гайда відзначив тісну співпрацю військових медиків і Департаменту ОЗ Львівської облдержадміністрації, Львівського національного медичного університету ім. Д.Галицького, медичних закладів області як у наданні консультативної допомоги пацієнтам госпіталю, так і в покращенні забезпечення як стаціонару, так і військово-польового медичного госпіталю.

Прес-служба Департаменту охорони здоров'я ЛОДА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: