Матері військових вимагають від Порошенка провести ротацію (відео)

Сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся з матерями та родичами тих, хто несе службу в зоні АТО. Матері вимагали ротації тих військових, які служать вже впродовж півроку. Мер запропонував скласти список тих людей, які знаходяться в зоні АТО з березня. За його підписом сьогодні буде скерований лист міністру оборони України, військовому прокурору і Президенту України з проханням провести ротацію військових. Такі ж листи будуть скеровані і за підписами матерів та родичів військових. 

«Сьогодні мені подадуть список тих людей, які знаходяться в зоні АТО з 8 березня. Лист за моїм підписом буде негайно скерований міністру оборони, військовому прокурору і Президенту України, щоб вони вчинили всі можливі й неможливі речі, щоб відбувалася ротація. Закон – законом, а життя людей – найбільша цінність, яка тільки може бути. Я розумію, що 80-та бригада бере на себе найбільший удар. Я бачу речі, про які страшно говорити. Але сьогодні такий лист я скерую. Я сьогодні також буду домагатися розмови з міністром оборони України.

Ми всі маємо одну позицію. Ми прекрасно розуміємо, що зараз йде хвиля призову і невідомо, що буде через 1-2 тижні. Я думаю, що ми стоїмо на порозі, коли держава буде приймати непросте рішення, тому що ми маємо сьогодні танки, зброю, російських десантників», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

На зустрічі з матерями та родичами були присутні також представники 24-ої окремої механізованої бригади та 80-ої аеромобільної бригади.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: