Програмісти зберуться, щоб створити програми для велосипедистів

Компанія SoftServe разом із Львівською міською радою та Інститутом міста влаштовують Bicycle Hackathon. Цього разу це буде 2-денний hack-марафон присвячений розробці додатку для велосипедістів. Ключова мета заходу - створити прототипи сервісів, які допоможуть велосепедистам, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Хакатон буде проходити у 13-14 вересня у StartUpDepot, вул.Весняна 4.

Участь у хакатоні безкоштовна, проте попередня реєстрація є обов'язковою.

Реєстрація доступна за посиланням http://www.123contactform.com/form-1063286/Bicycle-Hackathon

Допомагати учасникам створити якісний продукт будуть ментори з Яндес.Україна, UkrYama, StartUpDepot, EasyWay, Neadevis,SoftServe, Львівської міської ради.

Після закінчення часу «розробки» судді визначать 3 найкращі та найцікавіші проекти, переможці отримають цінні призи та квитки на участь у найпотужніших конференціях.

«Ми вирішили ускладнити задачу учасникам, вказавши пріоритетні напрямки для створення сервісів. Це можуть бути Квестові додатки, різного роду агрегатори, туристичний додаток,  або ж навігатор з корисною інформацією та коментарями,  додаток, який підкаже як вибрати велосипед. Звичайно, ми будемо раді побачити цікаві ідеї, головне, щоб продукт дійсно допомагав людям», - зазначила Євгенія Береза, представник компанії SoftServe.

«На заході буде багато менторів, які ділитимуться своїм досвідом та будуть підказувати учасникам, як зробити максимально якісне та корисне рішення», - сказав Антон Шишкін, спеціаліст департаменту розвитку ЛМР.

«Дуже важливо, щоб команди зробили прототипи продуктів, які вирішують проблеми людей. Сьогодні хакатони - це можливість відточити свої технологічні навики. Нашим ж завданням бачу допомогти дати бізнес-складову, щоб робити не тільки технологічно круті продукти, а продукти, які в майбутньому стануть бізнесами. Тому ми з радістю підтримали цю ідею», - зазначив Максим Лисак, СЕО StartupDepot.

За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном (032) 254 60 67, 063 85 85 043, або пишіть на пошту [email protected].

Довідка

Хакатон (англ. hackathon, від hack та marathon — марафон) — захід, під час якого різні спеціалісти в області розробки програмного забезпечення інтенсивно і згуртовано разом працюють над розв'язанням якоїсь проблеми, або створенням нового додатку чи сервісу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: