Антін Радомський пішов добровольцем у зону АТО

Сьогодні на роботу в наш кабінет зайшов колега. Зайшов.... Але не у звичному парадному костюмі, класичному одязі та у "випуцуваних" мештах, як це буває звично. Ця людина була у берцах, комуфляжній формі, під якою, щоправда, виднілася красива вишиванка. 

З посмішкою на обличчі, життєрадісний і цілковито впевнений у перемозі України в цій війні, Антін Радомський з прес-служби зайшов у Львівську обласну раду, де працює вже багато років, щоби повідомити своїх колег, що його та бойових побратимів відправляють на схід. Звісно, що до сьогодні ми вже всі знали про цей відважний та мужній вчинок Антіна, який вирішив стати на захист нашої незалежності, зголосившись у добровольці. Було багато побажань, слова підтримки...

Дай Боже, щоби ця війна закінчилася якомога швидше і всі ми, українці, вийшли з неї переможцями. Бо не хочемо ми тієї війни, а лише боремося за правду, за свою землю!

Вірю, що Антін Радомський, активний учасник Революції на граніті та Помаранчевої революції, двічі учасник Майдану в Києві, батько трьох дітей, людина, в якій присутня вся велич українського духу, разом з іншими бійцями, які нині на сході ведуть війну з нашими ворогами, яких експортує Росія, повернуться дуже швидко до своїх сімей, яким розповідатимуть про військові здобутки і як їм далася перемога в цій війні.

Зі свого боку та від колег по цеху - з відділу інформації та зв"язків з громадськістю Львівської обласної ради, хочемо побажати Антінові Божої ласки, віри в майбутнє нашої незалежної України, а також обов"язково повертатися на роботу, бо її, як знає сам Антін, - немало)) Будьте здорові і швидше повертайтеся з перемогою! Слава Україні! Героям слава!

Уляна Флишко

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: