Львів’яни об’єднають усю Україну

В суботу, 6 вересня, відбудеться веломарш «З’єднай Україну», організатором якого виступає ЛОО «Молодіжний Націоналістичний Конгрес» (МНК) та ГО «Твереза Галичина». Розпочнеться акція на площі Ринок, біля Ратуші об 11.00 год. Під час веломаршу буде проведений збір коштів на підтримку бійців в зоні АТО.

Основною ідеєю заходу є символічне об’єднання України веломандрівкою вулицями Львова, що носять імена обласних центрів України. Веломарш стартуватиме від будівлі ратуші на пл. Ринок та пролягатиме через вулиці Севастопольську, Харківську, Ужгородську, Черкаську, Донецьку, Одеську, Київську, Луганську, Запорізьку, Тернопільську, Сумську, Кубанську, Кримську, до пл. Ринок.
«Ми повинні пам’ятати, що Україна єдина і нероздільна. Акція має на меті нагадати людям, що в такі складні для нашої держави часи нам слід стати ще ближчими, допомагати співвітчизникам з районів АТО, допомагати бійцям, які боряться за нашу соборність та незалежність. Всі зібрані кошти в ході веломаршу буде використано на купівлю військогового джипу для добровольчого батальйону в зону АТО», - говорить співорганізатор акції Андрій Бень.
Учасниками акції можуть бути усі бажаючі, незалежно від віку, статі. Дрес-кодом заходу є камуфляж, невід’ємним атрибутом - українська символіка.

 

Для тих, хто хоче долучитися, але не має велосипеда буде діяти велопрокат, всі кошти з якого також підуть на купівлю військогового джипу.

 

 

Прес-служба ЛОО МНК

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: