На нараду із волонтерами прийшли політики і почали проявляти емоції, - Турянський

На нараду із волонтерами прийшли представники політичних партій, які розкидалися емоціями.

Про це після завершення наради на брифінгу заявив т.в.о голови Львівської ОДА Юрій Турянський, інформує кореспондент Дивись. Інфо.

Турянський зазначив, що під час прямого ефіру йому поступила пропозиція зібрати усіх волонтерів, які займаються допомогою військовим.

«Ми запрошували волонтерські організації без обмежень, щоб напрацювати діалог взаємодії і консолідації зусиль між владою та волонтерським рухом. Проте прийшли і волонтери, і не тільки волонтери. Прийшли представники політичних сил і коли у зал зайшли журналісти, вони почали проявляти емоції», - сказав Турянський.

Він також додав, що «наша ідея була вислухати волонтерів». «Я не хочу, що Львівська ОДА брала на себе забагато», - повідомив т.в.о. голови Львівської ОДА.

Турянський також зазначив, що є ідея створення координаційного центру, тому влада запропонувала організаціями дати своїх фахівців, а також юристів, які могли б координувати роботу. Також, за словами Турянського, у координаційний центр мали б увійти матері та дружини військових, які перебувають у зоні АТО. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: