Брати Капранови підтримають українську армію

В «ДНР-ЛНР» у лавах зрадників з СБУ паніка: з РФ прибули куратори для «переатестації»
Колишні співробітники СБУ, які зрадили присязі і пішли на службу до терористів «ДНР» та «ЛНР», сьогодні побоюються чисток.

Письменники видадуть книгу, гроші від продажу якої передадуть армії

Брати Капранови на Форумі у Львові презентують нову книгу «Веселих свят!», передає Gazeta.ua.

Ця книга продовжує концепцію бестселера «Мальована історія Незалежності України». Минулого року за чотири форумних дні було продано 3300 екземплярів книжки «Мальована історія Незалежності України», яка стала рекордсменом Форуму. Цього року письменники планують повторити свій рекорд із книгою «Веселих свят!», а весь авторський гонорар з проданих примірників віддати на потреби української армії.

«Ми почали роботу над книжкою два роки тому, коли про війну ніхто не думав. Але Різдво, Великдень, Масниці та інші традиційні свята українці відзначають вже тисячі років, і під час воєн, і під час миру. І сьогодні вкрай потрібна яскрава, коротка і системна розповідь про них, бо наші діти мають рости українцями», - кажуть письменники.

Фото: ualit.org

Книжка «Веселих свят!» коротко та зрозуміло розповідає про історію свят з прадавніх часів і про те, як їх відзначати сьогодні. Книжка містить пісні з нотами, ігри з правилами та лічилками, страви з рецептами, рукомесло зі схемами, бо ж свято – це не тільки застілля.

Окрім народних свят, у книзі є інформація про офіційні та міжнародні: День Незалежності, Новий Рік, День Книжки, День Знань, День Криму тощо.

«В Україні війна, але наші воїни проливають кров за те, щоб ми залишилися українцями, щоб могли вільно жити і святкувати на своїй землі. Ну а наша задача – допомагати армії, і не тільки словом. Тому весь гонорар за книжки, продані на Форумі, ми віддаємо на допомогу нашим військовим», - пояснили брати Капранови.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: