На трасу біля Бродів близько сотні людей вийшли зустрічати героїчну "вісімдесятку"

3 вересня 2014 року на трасі Київ-Чоп біля Бродів близько сотні брідщан вийшли зустрічати воїнів 80-ої аеромобільної бригади Збройних сил України, які повертаються додому після тривалих і важких боїв на сході. Разом із громадою були голова Бродівської районної ради свободівка Ольга Шайдулліна, депутати Львівської обласної, Бродівської районної та міської рад, студенти та викладачі педагогічного коледжу імені Маркіяна Шашкевича. Вони тримали в руках державні прапори й плакати, повідомила прес-служба ЛОО ВО "Свобода".

Зустрічаючи воїнів, брідщани скандували: "Дякуємо!", "Герої!", "Слава Україні! - Героям слава!". Військові вийшли до громади, подякували за підтримку. Особливо приємно було тутешнім жителям зустріти серед героїв свого краянина, 19-річного Андрія Курдибана із села Голубиця Бродівського району.

"Ми дякували їм, що нас захищають і що повернулися живими. Усі були небагатослівними, бо клубок стояв у горлі...", - розповідає Ольга Шайдулліна.

Хлопців частували печивом, водою, пропонували зайти на каву в кафе поруч, однак вони відмовилися, бо дуже поспішали додому...

Вздовж шляху їх ще кілька разів зустрічали з прапорами місцеві жителі, зокрема на трасі біля Буська та у Великосілках Кам'янка-Бузького району.  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: