Депутати Львівської облради проаналізували стан фінансування заходів екологічних програм

На виконання розпорядження голови Львівської обласної ради Петра Колодія від 1 вересня 2014 року було створено депутатську робочу групу для аналізу заходів і кошторисів Переліку першочергових природоохоронних заходів, фінансування яких здійснюється з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на 2014 рік, повідомили у прес-службі Львівської обласної ради.

Головою цієї робочої групи визначено депутата обласної ради Юрія Зірченка, а його заступником – депутата Михайла Дзюдзя. Серед членів робочої групи є наступні депутати: Олександр Ганущин, Богдан Дубневич, Ярослав Качмарик, Тарас Колтик, Ганна Костюк, Осип Магур та Ярослав Хомин.

Сьогодні, 4 вересня, депутати – члени вказаної вище робочої групи провели засідання, під час якого проаналізували ситуацію щодо ефективності та доцільності реалізації екологічних програм на Львівщині, з’ясовуючи, які з них є першочерговими для виконання, а які – другорядними.

Надалі робоча група планує про результати своєї роботи прозвітувати на одному із пленарних засідань сесії Львівської обласної ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: