Львів’яни допоможуть «Дзвонові» продовжувати лунати

«Нехай лунає «Дзвін»!». Літературно-мистецький і громадсько-політичний часопис «Дзвін» організовує благодійне дійство під такою назвою і запрошує львів’ян долучитись до підтримки. В рамках проекту відродження популярності журналу, 14 вересня у залі Львівської обласної філармонії відбудеться концерт. Початок о 18.00 год, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

До підтримки вже долучився гурт «ТРІОДА». Слухачі зможуть насолодитися неповторною творчістю Миколи Петренка, Валерія Шевчука, Дмитра Павличка, Богдана Стельмаха, Андрія Содомори, Оксани Пахльовської та багатьох інших авторів «Дзвона».

«Нехай лунає «Дзвін»!» збирає навколо себе талановитих і свідомих людей. За 75-тирічну історію «Дзвін» заклав фундамент для багатьох уже відомих митців Слова і продовжує допомагати молодим талантам. Зараз кожен має можливість допомогти «Дзвонові» продовжувати лунати.

Вартість квитків – від 40 до 200 грн. Квитки можна придбати в касі філармонії з 11:00 до 19:00 год., за тел. 235-89-46, або у координаторів у групі: https://vk.com/dzvin1940.

Контактна особа: керівник проекту Басараб Катерина, [email protected], тел. 0676290888.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: