У Парку культури діти закликатимуть до миру

У неділю, 7 вересня, з 15.00 години Парк культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького організовує акцію «Мир очима дитини». Біля центрального входу діти малюватимуть велетенського голуба, запускатимуть кульки з побажаннями бійцям, робитимуть орігамі-голубів для «Дерева миру» та бавитимуться у різноманітні ігри. Головна мета заходу – дозволити дітям через ігрове середовище передати своє розуміння миру та підтримати українських бійців, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

У програмі заходу: розвиваючі ігри, конкурси, малюнки на асфальті, створення «Дерева миру», а також бульбашки та ще багато цікаво. Закінчиться свято особливим патріотичним флеш-мобом – запуском повітряних кульок з побажаннями військовим.

«Зараз у країні нелегка ситуація, хочеться закликати якнайбільше людей до миру. Діти бачать мир по-своєму, можливо, навіть глибше відчувають та розуміють його, ніж дорослі. Тому хочеться зрозуміти і донести до інших, як діти сприймають мир та прагнуть до нього», - розповіла Вікторія Михальчук, координатор акції.

Організатори наголошують, що захід є безкоштовним. Також охочі зможуть пожертвувати кошти для потреб бійців, для цього буде встановлено спеціальну скриньку.

«Ми вже організовували «Ярмарки смаколиків» для підтримки армії, де зібрали більше 40 000 грн. та закупили необхідні речі бійцям, а цього разу організовуємо більш емоційно-теплу подію, щоб діти показали як вони бачать мир і надіслали побажання нашим воякам», - зазначила Христина Пархуць, головний адміністратор Парку культури.

Детальну інформацію про захід можна отримати за телефоном: 096-203-72-57, Христина Пархуць.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: