В Україні діють 16 тисяч бойовиків, - нардеп

Кілька висновків із сьогоднішнього закритого засідання ВРУ:

1. Путіну потрібна не територія, а зміна політичної влади. Потрібні маленькі Придністров'я в т.зв малоросіі.

2. Стратегічні напрямки руху збройних сил РФ: Донецьк, Луганськ, Маріуполь. Бої під Дебальцево. Відновлення злітно-посадковоі смуги в Луганську (десант, зброя, амуніція, провіант для ворожого війська). Постійний обстріл території України з боку РФ. З боку Чернігова, Криму та Придністров'я нарощується присутність збройних сил РФ. Це все підтверджується космічними аерознімками.

3. Згідно даних укррозвідки: в Україні присутні більше 40 батальйонів (48 550 бійців елітних десантно-штурмових підрозділів сил спецпризначення РФ) Західного, Центрального ВО. Орієнтовно: 660 БТР-Ів, 140 артилер установок, 110 Градів, більше 200 танків). Бойовиків близько 16 тис чоловік.

4. Щодо втрат дані суперечливі . Щодо загиблих, полонених, поранених, пропавших безвісти - дані не об'єктивні і не координуються.Тільки сьогодні створено міжвідомчий коорд центр.

5. В краіні брак вугілля для ТЕС. Шахти Донбасу захоплені, частково затоплені, контролюються бойовиками. Залізниця там не працює. Колії зруйновані. Мости підірвані. Викрадений і доставлений в Москву керівник енерго-служби Донбасу.

Про НАШІ плани і дії зрозуміло НЕ ПИШУ. Для чого тоді закрите засідання.

Як ніколи маємо діяти чітко, злагоджено, спільно. Кожен мовчки має щось зробити для фронту, для Перемоги. Кожен день, кожну годину чи навіть хвилину. Без лишніх слів і піару.

Не час для критики, хоча підстав більш ніж достатньо..

Віримо! Можемо! Переможемо!

Роман Ілик

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: