Грузинські книжки про війну та втечу з СРСР презентують в Україні (фото)

В «ДНР-ЛНР» у лавах зрадників з СБУ паніка: з РФ прибули куратори для «переатестації»
Колишні співробітники СБУ, які зрадили присязі і пішли на службу до терористів «ДНР» та «ЛНР», сьогодні побоюються чисток.

Посол Грузії в Україні представить твори своїх земляків на «Форумі видавців» у Львові

Українські переклади книг грузинських письменників представить у Львові надзвичайний та повноважний посол Грузії в Україні Міхеїл Уклеба, передаєCultprostir.

Українці матимуть змогу познайомитись з перекладами книг грузинських письменників Дато Турашвілі «Покоління джинс. Втекти з СРСР» та Аки Морчиладзе «Прогулянка на війну».

Фото: Cultprostir

Твір «Покоління джинс» Дато Турашвілі засновано на реальних подіях спроби втечи грузинської молоді з Радянського Союзу у листопаді 1983 року за допомогою викрадення літака. Книга стала бестселером №1 у Грузії, грузинські та європейські театри зробили постановки по книзі, а у Голівуді йде активна фаза підготовки до екранізації роману.

«Прогулянка на війну» Аки Морчиладзе – пригода на вістрі долі, Грузія та її буремний шлях до незалежності, досвід війни та пошуків внутрішнього миру. Це роман про людину, яка потрапляє у смертельну небезпеку, але отримує найбільшу винагороду – спокій та власне «Я».

Фото: bookopt.com.ua

Сам письменник Дато Турашвілі завітає на «Форум Видавців» 12 та презентує свою книгу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: