Мені не потрібні слова підтримки, але я прошу не розповсюджувати брехні, - Руслана (відео)

Громадська активістка та співачка спростувала звинувачення російських ЗМІ на її адресу

Інформацію Руслана Лижичко розмістила на своїй сторінці у Фейсбук, повідомляє Еспресо.TV.

Нещодавно Руслана на прес-конференції зазначила, що, побувавши на Донбасі, побачила, що «снаряди летять в своїх же». Цю її фразу одразу підхопили російські ЗМІ, обігравши на свою користь.

http://youtu.be/rGU2mSExItg

Тому Руслана, ставши інструментом російської пропаганди, вирішила відповісти на це.

«Зараз кремлівська пропаганда масово тиражує на власних ресурсах та ресурсах прилеглих держав провокативну дезу, на кшталт: «Символ Евромайдана певица Руслана: Я ошиблась, поддерживая власти Украины!»

У подібних заголовках відверта брехня буквально в кожному слові», - зазначила активістка на своїй сторінці у Фейчсбук.

«По-перше, не існує подібної цитати в жодному моєму виступі. По-друге, я ніколи не говорила, що помилилась, підтримуючи нинішню владу, як і не говорила, що я її підтримую чи не підтримую. По-третє, я підтримую Українську Державу і її Незалежність. І все, що допомагатиме нам бути єдиними і суверенними, я буду підтримувати. А пуповину залежності, корупції і брехні, ми маємо перегризти», - додала Руслана.

Окрім цього, Руслана зауважила, що зараз для неї найвищим пріоритетом є збереження життя співвітчизників.

«Ми ще маємо можливість говорити і домовлятись. Але насуваються чорні хмари з Північного Сходу. І часу для того, щоб домовитись і об'єднатись, стає все менш і менш. Путінська Росія, подібно гігантському плазуну, намагається заковтнути нашу землю , яка їй по всьому видно, що не по зубах. Так буває, коли ненажерливий хижак на смерть давиться своєю жертвою, не в стані її перетравити. Але помирає і хижак, і жертва.

Це бурхливе «шоу» спостерігатимуть «вдячні глядачі», які дуже «стурбовані» здоров'ям жертви та апетитом хижака. І радітимуть, що змія вже не залізе в їхнє тихе болото.

Отже, ми ще можемо рятувати свою землю і свій народ. І я намагаюсь це робити. Як вмію і як можу», - додала Руслана Лижичко.

Вона висловила стурбованість тим, як швидко поширюється брехлива інформація російськими медіа: «Мені не потрібні слова підтримки, але я вас дуже прошу не давайте розповсюджуватись брехні».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: