У Міжнародному аеропорті «Львів» вибухового пристрою не виявлено

Сьогодні, 5 вересня, о 12.47 год. до начальника служби з охорони праці ДП Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького (вул. Любінська, 168) від невідомої особи по телефону надійшло повідомлення: «Аеропорт заміновано, евакуйовуйте людей». Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова, згідно з «Планом дій …», у складі 97 осіб та 15 од. техніки. Місце події було огороджено, виставлено охорону, припинено доступ сторонніх осіб. Із терміналу «А» та приміщення вокзалу було виведено на безпечну відстань 390 осіб (300 пасажирів та 90 працівників аеропорту).

З метою виявлення вибухового пристрою, спеціалісти вибухово-технічного відділу при НДЕКЦ ГУ МВС України у Львівській області провели обстеження будівель та прилеглої території терміналів «А» і «1» ДП Міжнародного аеропорту «Львів». Затримки авіарейсів не було.

О 14.45 год. пошукові роботи були завершені. Вибухового пристрою не виявлено. Зараз за фактом події проводять оперативно-слідчі дії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: