ТРК «Львів» тримає руку на пульсі Форуму видавців

Кожного фестивального дня на ТРК «Львів» – тематичні новини, гості студій та обговорення заходів Форуму видавців

Наближається грандіозна подія літературного року – 21 Форум видавців у Львові. Dsl 11 до 14 вересня щодня ТРК «Львів» та Львівське обласне радіо висвітлюватимуть його найцікавіші заходи. Інформація про перебіг книжкового форуму подаватиметься у програмі новин. У ранковому та вечірньому ефірі з’являтимуться відомі письменники, організатори та гості книжкового свята.

Вже до початку книжкового фестивалю в нашому ефірі побували координатор благодійної акції «Третій вік: задоволення від читання» Мар’яна Павловська, представник Фонду св. Володимира Андріана Огурчак та актор Національного театру імені Марії Заньковецької Святослав Максимчук, президент Форуму видавців  Олександра Коваль. Гості розповіли про підготовку масштабного фестивалю, проблеми та цікавинки 21 форуму.

На цьому тижні програми «Доброго ранку, Львове» та «Вечір у Львові» й далі інформуватимуть глядачів про перебіг фестивалю. На передачу завітають організатори Форуму видавців та відомі письменники. Серед них — Андрій Курков, Софія Андрухович, Катерина Бабкіна та ін.

Форум видавців, як одна з найголовніших культурних подій року, привертає інтерес багатьох українців і гостей з інших країн.

Глядачі ТРК «Львів» дізнаються подробиці церемонії відкриття книжкового форуму, нагородження авторів найкращих книг та про інші заходи в межах фестивалю.

Прес-служба ТРК «Львів»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: