Турянський каже, що у Львівській ОДА уже працює Штаб територіальної оборони

Т.в.о.голови ОДА Юрій Турянський під час виступу на сесії обласної ради запевнив, що Львівська обласна державна адміністрація готова до конструктивного діалогу з обласною радою, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

“Сьогодні треба забути про власні амбіції і об`єднатися навколо  викликів, продиктованих часом”, – зазначив Юрій Турянський.

За його словами, Львівщина змушена особливу увагу приділити власній обороноздатності та безпеці своїх громадян. “Це великий комплекс заходів: від створення загонів оборони та партизанського руху, до відновлення захисних споруд та медичної допомоги постраждалим в зоні АТО. Працює штаб територіальної оборони, який виконує Укази Президента України”, – каже Юрій Турянський.

Одне з найважливіших завдань для обласної влади – провести прозорі та чесні вибори до Верховної ради України. Юрій Турянський висловив впевненість, що спільно це завдання вдасться виконати.

“Незалежно від політичних симпатій кожен з нас прагне одного – миру, єдності і процвітання. Переконаний – сесійна зала обласної ради стане важливим майданчиком для чесної дискусії. Тут не буде політиканства, а лише відверта розмова про те, як допомогти своїй країні, своєму регіону”, – зазначив керівник Львівщини.

Він додав, що  в майбутньому  планує зустрічі  з керівниками фракцій, щоб почути напрацювання та конкретні пропозиції до обласної адміністрації: «Хочу відчути ваше плече, вашу підтримку як органу місцевого самоврядування, який готовий працювати на благо громади».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: