Християнська молодь вирушить на велопрощу «Львів – Страдч – Крехів»

27-28 вересня 2014 року Львівське обласне Товариство українських студентів-католиків «Обнова», спільно з Молодіжною організацією «Добрий Пастир», за сприяння управління внутрішньої політики ЛМР, в рамках Єдиного молодіжного простору традиційно організовує велопрощу «Львів – Страдч – Крехів». Учасники зустрічаються 27 вересня о 7.00 год. на Святій Літургії в Домініканському соборі (пл. Музейна, 1).

Реєстрація розпочнеться о 8.00 год. Початок руху колони – 8.30 год.

Маршрут прощі: Львів – Рясна-Руська – Ямельня – Страдч – Розточчя – Великий європейський вододіл – Крехів.

Ночівля у монастирі, зранку у неділю Свята Літургія, похід до джерела та дорога додому на велосипедах.

«Тема цьогорічної прощі «Мир Мій даю вам» (Ів. 14,27) вибрана невипадково. Ми переживаємо непрості історичні події та з болем в серці чуємо про жахливі розправи над найкращими синами нашого народу. Важливо в цей складний період зберігати в серці мир, який йде від Всевишнього, бо тільки з ним ми зможемо перемогти зло. Тому закликаємо об'єднатись навколо молитви та розважань», - закликають організатори прощі.

З собою обов'язково потрібно мати: велосипед, запасні камери для коліс, намет (за можливості), спальник, каримат, дощовик, теплий одяг, аптечку, молитовник і сухий пайок (у Крехові буде вечеря і сніданок). Речі перевозитиме машина. Колону будуть супроводжувати працівники МНС та медики.

Контактні особи: Ірина, тел. 096 71 16 898, Віталій, тел. 093 13 42 164.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: