На Кавову ВелоМИЛЮ зареєструвалося вже понад 200 учасників

Велофани та кавомани активно реєструються для участі у Кавовій велоМИЛІ, що відбудеться 20 вересня в рамках фестивалю «На каву до Львова». Охочих здійснити ранкову веломандрівку та випити запашної львівської кави вже понад двісті, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Реєстрація триватиме до 18.00 години 19 вересня на сайті заходу: http://www.coffeefest.lviv.ua/uk/2014/mile/.

«Кавова ВелоМИЛЯ - це вже традиційний захід, який об’єднує кавоманів та велофанів. Можна стверджувати, що Львів - це місто енергійних та прогресивних людей, які вміють організувати своє дозвілля і, звісно, люблять каву. Минулоріч ВелоМиля відбулася вперше, але охочих, незважаючи на досить холодний ранок, виявилось чимало. Дуже приємно вразило те, що приїхали батьки з маленькими дітьми, були і велофани поважного віку. Сподіваємося, цього разу захід відвідає ще більше львів’ян та гостей міста», - повідомив організатор свята «На каву до Львова» Андрій Сидор.

Учасники «Кавової милі» стартують об 11.00 год. на площі Музейній Далі веломандрівка охопить центральні вулиці міста: вул. І. Федорова - вул. Руська - просп. Свободи - Оперний театр - просп. Свободи - вул. Гнатюка - вул. Листопадового Чину - вул. Університетська - парк ім. Івана Франка (Альтанка) - вул. Словацького - вул. Стефаника - вул. Мартовича - вул. Поповича - вул. Фредра - вул. Князя Романа - пл. Галицька - вул. Руська - вул. І. Федорова - пл. Музейна.

Цьогоріч Кавову ВелоМилю очолить Вікторія Веселовська, організатор проекту «Нічне катання на велосипеді по Львову» та активна учасниця усіх велоподій Львова.

Участь можуть взяти усі охочі, хто має велосипед. А у кого його не має – не проблема, адже у центрі міста діють пункти велопрокату, зокрема, на вул. Вірменській 30/3а (біля Домініканського собору), пр. Свободи, 14 (біля пам’ятника Т. Шевченку, навпроти Оперного театру), пл. Ринок, 1 та вул. Руській, 9 (біля Успенської церкви).

Організатор: компанія «ДікАрт», за підтримки Львівської міської ради та SCAE.

Сайт: www.coffeefest.lviv.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: