На Львівщині стартував аква-квест проект для школярів «Через скелі до води»

Відповідно до розпорядження Президент України № 349/2013-рп «Про призначення грантів Президента України для обдарованої молоді на 2014 рік» керівник дитячого гуртка центру творчості та юнацтва Галичини Павло Кротюк отримав грант Президента України у розмірі 72 тис. 400 грн. на 2014 рік для проведення аква-квесту для школярів «Через скелі до води», повідомила Дивись. Інфо заступник начальника управління молоді і спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба.

Основною метою даного проекту є проведення двоетапних змагань зі скелелазіння серед школярів та популяризація занять спортом, здорового способу життя та спортивного туризму серед учнівської молоді віком від 9 -14 років.

Проект розпочався змаганнями, які відбулися 6-7 вересня 2014 року поблизу території Центру творчості дітей та юнацтва Галичини за участю понад 150 учасників. Відтепер і до 12 жовтня 2014 року щосуботи та щонеділі з 13:00 год. по 16:00 год. усі бажаючі діти зможуть взяти участь у змаганнях на підготованих трасах для скелелазіння, для велосипедів, каяків та на мотузковій переправі.

Спортивне містечко функціонує на території Центру творчості дітей та юнацтва Галичини за адресою Львів, вул. Вахнянина, 29, Погулянка, кінцева трамваю №7.

Сто учасників, які покажуть найкращий результат у скелелазінні будуть запрошені на безкоштовний 2-денний квест на катамаранах річкою Дністер.

Старт водного етапу: 18-19 жовтня 2014 року о 10 год., с. Розвадів Миколаївського району р. Дністер.

Захід реалізовується за кошти гранту Президента України за підтримки управління молоді та спорту Львівської ОДА.

Контактний телефон: Павло Кротюк 097-183-31-54, 093-25-80-100 – (попередні заявки та детальніша інформація)

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: