На Львівщині відбудуться україно-американські тактичні навчання

Офіційно відкриваємо акредитацію для висвітлення україно-американських тактичних навчань «Репід Трайдент-2014», які триватимуть у період із 15 по 26 вересня на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки  (Яворівський район Львівської області). У навчанні братимуть участь представники армій 15 країн, включно із Україною та США.

Вашій увазі буде представлено дві події:

1. Офіційна церемонія відкриття навчань 15 вересня. У програмі – підйом прапорів держав-учасниць, шикування підрозділів , короткий брифінг із співкерівниками навчання з української та американської сторони.

2. Участь у Дні високоповажних осіб та преси 19 вересня. В програмі – огляд у складі делегації високоповажних гостей навчальних ділянок полігону, ознайомлення з елементами , які відпрацьовуватимуться у ході навчання (розмінування, обшук будинку, конвоювання тощо), а також 20-ти хвилинна прес-конференція у якій братимуть участь представники вищого командування ЗС України та США (хто саме на даний час уточнюється).

У зв’язку зі складною військово-політичною ситуацією в Україні умови до акредитації жорсткіші, ніж зазвичай. Прошу поставитись до цього із розумінням.

Для того, щоби отримати можливість виїхати на полігон, необхідно у термін не пізніше 15.00 13 вересня (субота) надіслати у електроному вигляді  на адресу [email protected] запит  на акредитацію на офіційному бланку вашого видання (із кутовим штампом та підписом вашого керівника) . У якому вказати наступні дані, як вказано у зразку.

зп

Прізвище, ім’я, по батькові Назва видання (ЗМІ) Посада Серія, Номер паспорту та редакційного посвідчення Дата, коли бажаєте відвідати полігон, найменування інформаційного продукту Електронна адреса видання, контактна інформація кореспондента (мобільний телефон, адреса електронної пошти)
1 Іваненко Іван Іванович «Місцеві новини» Спеціальний кореспондент КВ 111111111

Ред. Посв. № 3333333

15 вересня

(репортаж)

0663223322

Редакція@ UKR.NET

WWW.REDAKCIA.COM

Оригінал, підписаний редактором, маєте мати із собою. Оскільки ці документи будуть перевірятися.

 

З повагою і сподіванням на результативну співпрацю!

Начальник інформаційного відділу

ЦДО МО України «Народна армія» (м.Львів)

підполковник О.Р.ПОРОНЮК

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: