Прем’єра фільму "Плем’я" відбудеться на львівському Форумі видавців (відео)

У Львові покажуть "ПЛЕМ'Я" Мирослава Слабошпицького. Побачити стрічку, що стала сенсацією в Каннах і неодноразовим призером низки європейських фестивалів, львiвськi глядачі зможуть вже 11 вересня.

Про це повідомляється на сайті Форуму видавців.

Глядачів, гостей Форуму та журналістів запрошуємо у "Кінопалац" на Театральній (вул. Театральна, 22) 11 вересня о 18.30, початок прем'єри - 19.00.

"ПЛЕМ'Я" - експеримент у галузі кіно: фільм повністю знятий мовою жестів, у ньому немає субтитрів і закадрового голосу. Зйомки стрічки проходили в столичному спеціалізованому інтернаті для дітей з вадами слуху, всі ролі у фільмі виконали непрофесійні глухі актори. За словами критиків з американського видання Variety, "фільм Слабошпицького - відчайдушно оригінальний кінотрюк". 

В Європі "ПЛЕМ'Я" вже зібрало призи та відзнаки більшості великих кінофестивалів: Гран-прі каннського Тижня критики, Гран-прі фестивалю ім. Андрія Тарковського "Дзеркало", Гран-прі сербського фестивалю "Палич" та фестивалю "Золотий Абрикос" в Єревані. Остання нагорода "ПЛЕМЕНІ" - Гран-прі кінофестивалю в Мотовун, Хорватія. На міжнародному кінофестивалі в Сан-Себастьяні, який також пройде у вересні, "ПЛЕМ'Я" буде презентовано у програмі Pearls, фільм змагатиметься за приз глядацьких симпатій. Покази української стрічки пройшли в офіційних позаконкурсних програмах кінофестивалів у Карлових Варах (Чехія) та Локарно (Швейцарія). 

У широкий прокат "ПЛЕМ'Я" виходить 11 вересня.

Детально про фільм: http://arthousetraffic.com/ru/films/plemya/

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: