Соціальні працівники створили інформаційний порадник для учасників АТО та членів їх родин

Працівники відділу соціальної роботи Личаківського району Львівського міського центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді упорядкували інформаційний порадник для учасників АТО та членів їх сімей. Буклет тиражем 300 примірників містить узагальнені та стислі відомості про установи, які можуть надати кваліфіковану юридичну, психологічну та матеріальну допомогу для мобілізованих та членів їх родин, а також установи, у яких можна дізнатись про передбачені цим сім’ям пільги, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Соціальні фахівці щодня консультують мобілізованих та осіб, які повернулись із зони АТО, а також членів їх родин. Здійснюючи моніторинг звернень, виникло розуміння нагальної необхідності створення такого інформаційного порадника, який дав би можливість усім мешканцям Львова і не тільки оперативно отримати інформацію про всі можливі ресурси та джерела, які ефективно працюють в даному напрямку», - зазначає Оксана Рубай, в. о. директора Львівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Порадник можна отримати у військових комісаріатах, госпіталях, або надіслати запит за електронною адресою: [email protected].

«Також закликаємо установи, які  долучаються до допомоги мобілізованим, але не висвітлені у буклеті, надсилати інформацію на електронну скриньку або інформувати у телефонному режимі. Зміни буде внесено у наступний тираж», - розповідає Наталія Клапатюк, начальник Личаківського відділу соціальної роботи Львівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: