Спортсмени «Інваспорту» Львівщини підтримують військових із зони АТО

Провідні спортсмени Львівського регіонального центру «Інваспорт», серед яких чемпіонка Європи зі стрільби з лука на візку Роксолана Дзьоба-Балян; срібний призер Паралімпійських ігор, багаторазовий чемпіон світу та Європи з фехтування на візках Антон Дацко; чемпіон та призер чемпіонатів світу та Європи з фехтування на візках Андрій Демчук; срібний призер чемпіонату світу зі стрільби з лука серед неповносправних спортсменів Павло Назар; чемпіон Європи зі стрільби з лука серед неповносправних спортсменів Роман Гутник; багаторазовий чемпіон України з пауерліфтингу серед неповносправних спортсменів Павло Козак організувалися для морально-психологічного та соціально-побутового супроводу військових, які перебували у зоні АТО й проходять лікування та реабілітацію у військово-медичному клінічному центрі Західного регіону. Координатором акціє є Роман Гутник.

Спортсмени «Інваспорту» згрупувалися по 2-3 особи й двічі на тиждень зустрічаються з пораненими воїнами та їх родинами, де у невимушеній атмосфері відвертого спілкування діляться своїм власним досвідом вирішення багатьох проблем, які виникають у людей з важкими травмами, особливо у ранніх періодах після їх набуття.

Львівський регіональний центр «Інваспорт» на прохання фахівців фізичної реабілітації військово-медичного клінічного центру Західного регіону надав в користування власне спортивне спорядження та тренажери, а також організував збір іншого спортивного спорядження серед небайдужих мешканців міста Львова. Завдяки цьому, зокрема, зараз облаштовується місце для гри у настільний теніс. Коштом жертводавців вже закуплено тенісні сітки, ракетки та триває збір коштів на придбання тенісного столу.

Мирослав Николаєв, начальник Львівського регіонального центру «Інваспорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: