ЦВК прийняла рішення зборів щодо референдуму про вступ до НАТО

Рішення зборів громадян про проведення референдуму щодо вступу України до НАТО передані до Центральної виборчої комісії та прийняті в установленому порядку.

Про це журналістам повідомила лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко, яка разом з однопартійцями та членами ініціативної групи зі збору підписів за референдум принесла документи до ЦВК, пише Еспресо.TV.

Уповноважений зборів - народний депутат від фракції "Батьківщина" Сергій Власенко - отримав довідку про прийняття документів та реєстрацію членів ініціативної групи.

Лідер "Батьківщини" наголосила, що партія наполягатиме на тому, щоб питання про референдум було розглянуто на засіданні ЦВК якнайшвидше і члени ініціативної групи змогли розпочати збір підписів. Вона впевнена, що підписів буде зібрано більше необхідних трьох мільйонів.

На думку Юлії Тимошенко, референдум щодо членства України в НАТО має відбутися одночасно з достроковими парламентськими виборами - 26 жовтня.

Нагадаємо, що 5 вересня за ініціативою партії "Батьківщина" та її лідера Юлії Тимошенко у столиці відбулися збори громадян щодо проведення референдуму про вступ України до НАТО. Збори затвердили формулювання питання, яке пропонується винести на всеукраїнський референдум. Воно звучатиме таким чином: "Чи підтримуєте Ви приєднання України до Організації Північноатлантичного Договору (НАТО) як системи колективної безпеки?". Також була створена ініціативна група, якій доручено організувати процес збору підписів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: