У Львові презентуватимуть книгу "Говорить Радіо Свобода: Історія української редакції"

12 вересня 2014 року об 11:00 відбудеться презентація книги Олени Ремовської «Говорить Радіо Свобода: Історія Української редакції».

Це – дослідження про найважливіші події в історії одного з найстаріших засобів інформації, яке працює для української аудиторії.

Олена Ремовська, журналіст, автор книги: «У книзі висвітлено основні віхи з історії Української редакції – від її заснування в середині 1950-х років до роботи журналістів Радіо Свобода під час Євромайдану й анексії Криму. У цьому дослідженні не поставлено крапку: активна робота редакції триває, і зараз вона зосереджена на висвітленні події на сході України».

Інна Кузнецова, головний редактор Київського бюро Радіо Свобода: «Ця книга – це перша спроба в одному виданні розповісти про ключові періоди в історії Української редакції. У дослідженні є чимало фактів, про які донині взагалі було мало що відомо, документи, які публікуються вперше. Сподіваємося, що книга дасть поштовх для нових наукових розвідок про Радіо Свобода».

Мар'яна Драч, директор Української редакції Радіо Свобода: «Книга виходить у рік, коли Українській редакції Радіо Свобода виповнюється 60 років. За цей час багато що змінилося, але незмінною залишається місія радіостанції – поширення достовірної інформації та ідей, відстоювання демократичних цінностей. Сьогодні Радіо Свобода – це не лише радіо, це також телепрограми, сайт із найсвіжішими новинами, відео і фото. Радіо Свобода рухається вперед і вдячне своїм слухачам, читачам і глядачам за те, що вони підтримують нас на цьому шляху».

Місце проведення: Львів, вул. С. Бандери, 12, актова зала головного корпусу НУ «Львівська політехніка» (Галерея Матейка)

Учасники заходу: – Ярослав Грицак, історик, професор Українського католицького університету – Ірена Карпа, письменниця, музикант, колумніст Радіо Свобода. – Інна Кузнецова, головний редактор Київського бюро Радіо Свобода – Андрій Любка, письменник, колумніст Радіо Свобода – Віталій Портников, журналіст і політичний коментатор, оглядач Радіо Свобода – Олена Ремовська, журналіст, автор книги «Говорить Радіо Свобода: історія української редакції» Контакти: (050) 519 20 13, (063) 329 11 32.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: