У Львові пройде Lviv Financial Forum

18-19 вересня 2014 року ФБ «Перспектива» за підтримкою Львівської міської ради та Еспресо.TV проведе Lviv Financial Forum

Місто Львів обране не випадково. У цей непростий час відродження довіри до української юрисдикції і поліпшення інвестиційного клімату країни локальна юрисдикція Львова залишається досить привабливою. Її розвиток та напрацювання досвіду спілкування з європейськими колегами буде сприяти й розвитку фінансового ринку України.

Основна мета Форуму - обговорення найбільш значущих для інвестиційної спільноти питань, надання зручних можливостей для спілкування з широким колом професійних співрозмовників.

Одним із ключових моментів Форуму буде питання активізації випуску та обігу цінних паперів муніципалітетів.

У програмі Форуму заплановані виступи експертів з ряду актуальних для розвитку українського ринку капіталу тем, пов'язаних із можливими шляхами підвищення привабливості української юрисдикції, інтеграції національного фінансового ринку та його інфраструктури з розвинутими європейськими ринками капіталу, напрямами активізації муніципальних запозичень з врахуванням міжнародного досвіду. Понад те, передбачено обговорення шляхів розвитку окремих ринкових сегментів – насамперед, ринків боргових фінансових інструментів та деривативів з метою захисту прав інвесторів та хеджування ризиків. Докладніше про програму Форуму: (http://fbp.com.ua/conference/2014/ProgramReg.aspx).

Залучення широкого кола експертів має дозволити учасникам Форуму сформувати бачення стимулів розвитку фінансового ринку України.

За прогнозами організаторів, у роботі Форуму візьмуть участь близько 120-150 учасників. Очікуються представники регулюючих організацій (НБУ, НКЦПФР, Мінфін, Мінекономрозвитку та ін.), найбільших банків, інвестиційних компаній, емітентів і інституціональних інвесторів з України і Європи, представників муніципалітетів і регуляторних органів з Польщі та інших європейських країн. Переглянути список зареєстрованих учасників можна за посиланням(http://fbp.com.ua/conference/2014/UchasnikiReg.aspx).

За додатковою інформацією можна звертатись до представників оргкомітету:

Харченко В'ячеслав Анатолійович  +38 067 235 3220,  [email protected]

Кононова Ксенія Юріївна +38 067 770 6839, [email protected]

Інформаційне партнерство та співпраця із ЗМІ:

Ковригіна Марина +38 067 219 0866, [email protected]

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: