Ярема: Прокуратура вивчає діяльність всіх міністрів оборони за останні 14 років

Генеральна прокуратура з’ясовує, хто довів українську армію до злиднів, і досліджує діяльність екс-міністрів оборони за останні 14 років

Про це перед розширеним засіданням уряду у середу повідомив генпрокурор Віталій Ярема, передає Еспресо.TV з посиланням на Укрінформ.

“У нас порушено багато кримінальних проваджень, зокрема, декілька із них, які стосуються доведення українського війська або Збройних Сил до пониження боєздатності. Ми розслідуємо одне загально-кримінальне провадження, в рамках якого досліджуємо діяльність міністрів оборони, починаючи з 2000 року, тоді, коли продавалася найбільша кількість зброї”, - зауважив Ярема.

За його словами, прокуратура дослідила, що Верховна Рада четвертого скликання була ініціатором створення тимчасових спеціальних слідчих комісій, які досліджували факти масової продажі зброї за кордон.

Ярема запевнив, що жодна особа, яка була причетна “до доведення українського війська до цього стану, в якому вона знаходиться або знаходилася півроку тому, не уникне кримінальної відповідальності”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: