Місто стало рагульським, – Олександра Коваль про те, як змінився Львів (відео)

Якщо говорити про те, як змінився Львів, то місто стало рагульським. Мова йде про засилля зовнішньої реклами, вивіски з несмаком, кіоски та велетенські тераси ресторанів, які заважають пройти. Про це у розмові з Tvoemisto.tv сказала президент ГО «Форум видавців», організатор Національного книжкового «Форуму видавців у Львові» Олександра Коваль. 

"Місто стало рагульським, – каже Олександра Коваль. – Я б хотіла, щоб раптом, в один прекрасний день, з вулиць Львова зникла зовнішня реклама, прибрали жахливі вивіски, які зроблені в різних стилях – таких кричущих жахливих вивісок нема в жодному іншому європейському місті. Я хотіла б, щоб забрали будочки, яких всюди повно наставили, і можна було б вільно дихати і милуватись перспективою вулиць і нашою чудовою архітектурою. Також мені не подобаються велетенські тераси ресторанів, які просто заважають пройти. Будь-яке місце у Львові мені подобається! Якщо не буде всього переліченого вище, то вони всі чудові".

"Я люблю ходити в філармонію і львівську в тому числі. Мене засмучує мала кількість людей на дуже якісних концертах. Хоча, здається, їх стає трохи більше. В Києві філармонію відвідує значно більше людей. І так має бути. Я чекаю того часу, коли доведеться слідкувати, коли квитки викинуть у продаж, як на Євро чи футбольні матчі. Якщо не вхопиш о шостій ранку, значить все пропало. Отак має бути в нашій філармонії!", – резюмує Олександра Коваль.

Читайте більше про Олександру Коваль, Форум видавців, улюблених авторів і те, чому бізнес та влада неохоче інвестують у літературу – в спецпроекті Tvoemisto.tv Люди Твого міста: Олександра Коваль

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: