Орест Лютий дасть у Львові великий сольний концерт

            У п’ятницю, 12 вересня, колоритний персонаж української сцени Орест Лютий дасть у Львові великий сольний концерт «Лагідна та сувора українізація». Концерт відбудеться у найбільшому концерт-холі Львова – Event hall “КІНО” (екс-«Міленіум», пр. Чорновола, 2). Початок – о 20:00.     

Концертна програма «Лагідна та сувора українізація» об’єднала у собі як уже знані хіти Ореста Лютого, так і нові пісні, що увійдуть у його новий альбом, реліз якого заплановано на кінець року. «Відбудеться кілька абсолютних прем’єр, – інтригує Орест Лютий. – Це пісні, написані протягом останніх двох місяців, – про неспокійні події в Україні».

До речі, в унісон із великим сольним концертом в Event-hall “КІНО” Орест Лютий перебуватиме у Львові і під своїм справжнім іменем – як Антін Мухарський. У цьому, більш серйозному амплуа, він презентуватиме під час Форуму видавців нову книгу – літературно-мистецький, історично-культурологічний альманах «Майдан. (Р)Еволюція духу».

Замість довідки. Видатний український вчений-антрополог Орест Лютий – людина всебічно обдарована і талановита, яка шукає відповіді на одвічні питання: «Хто ми?», «Звідки?», «Куди йдемо?». «Лагідна та сувора українізація» - це гуманітарний культурологічний проект, який з'явився у серпні 2012 року. За словами лідера гурту «Сталін унд Гітлер капут» Ореста Лютого, старого музичного рецидивіста, проект зародився ще 20 років тому, але матеріалізувався у сучасній Україні - як реакція на українофобську політику держави. Орест Лютий поставив перед собою мету українізувати «найбільш одіозні прояви» російської попси та шансону, пісні радянських часів, міські романси, традиційну естраду та кінохіти. В поле зору та творчості Ореста Лютого потрапили хіти "Владимирский централ", "А белый лебедь на пруду...", "Мурка", "День Победы"… Ці та інші пісні українізовані в естетиці "бандерівської криївки".

Важливо! Концерти Ореста Лютого організатори не рекомендують відвідувати людям без почуття гумору та з нестійкою психікою.

       Обережно! У текстах пісень Ореста Лютого присутня дозована та вмотивована кількість ненормативної лексики.

Ціна квитків на великий сольний концерт Ореста Лютого у львівському Event hall “КІНО” 12 вересня - від 99 до 300 грн.

МІСЦЯ ПРОДАЖУ КВИТКІВ У ЛЬВОВІ:

КАСА №1 - пл. Ринок, 14 (щоденно 10:00 – 22:00) та інші каси міста.

ДЕТАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ ТА ЗАМОВЛЕННЯ КВИТКІВ:
(097) 0000-791
(093) 0000-791
(032) 253-05-35

Орест Лютий - АФІША - превю

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: