Вчителів фізкультури львівських шкіл навчають базових основ самозахисту (фото)

В нашому місті триває спільна ініціатива спортивних федерацій, вчителів фізкультури, управління молоді, сім’ї та спорту та управління освіти із запровадження в школах міста навчань з базових основ самозахисту.

10 вересня у спортивному залі СЗШ №67 інструктори СК «Канку» провели семінар-тренінг для шкільних викладачів фізкультури Залізничного району Львова, аби навчити їх базових основ самозахисту. Після цього основи із самозахисту будуть введені у шкільну програму уроків фізкультури, щоб навчити львівських школярів основ самооборони.

«Вводити в шкільну програму навчання з базових основ самозахисту є дуже важливим, особливо сьогодні, зважаючи на ситуацію, яка є в нашій країні. Ми повинні змінити наше ставлення до фізичної культури, оскільки живемо у воєнний час. Сьогоднішні старшокласники повинні загартовувати свій дух і силу, бо вже за декілька років вони можуть бути захисниками нашої батьківщини», - зазначає Сергій Мутін, президент спортивного клубу кіокушинкай карате «Канку».

Загалом такі практичні семінари-тренінги проходитимуть упродовж вересня на базі спортивних залів львівських шкіл. Вчителі отримають знання та практичні навички як правильно формувати ударні поверхні, як уникати основних ударів та про філософію та психологію самозахисту.

Всі охочі навчитися самозахисту можуть записатися у спортивні секції, які працюють у Львові:

  • ДЮСШ «Олімпія», секція боротьби з самбо і дзюдо», тел.: 297-58-74;
  • Спортивний клуб «Канку», kanku.org.ua
  • Львівська обласна федерація кіокушинкай карате, тел.: 238-55-91, shinkyokushinkai.lviv.ua

DSC_0996 DSC_1010 DSC_1013 DSC_1015 DSC_1016 DSC_1017

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: