На Львівщині пройдуть міжнародні військові навчання

З 15 до 26 вересня 2014 року на Львівщині, на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки Академії сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного (Яворівський полігон) триватиме українсько-американське військове навчання «Репід Трайдент-2014».

Участі в навчаннях візьмуть близько 1200 військовослужбовців із 15 країн світу, повідомили організатори.

Керівництво навчань зазначає, що під час навчань територією Центру рухатимуться військові колони. Тому деякі зони автодоріг на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки будуть обмежені для руху цивільного автотранспорту. Також залучатиметься бронетехніка та проводитимуться навчальні стрільби зі стрілецької зброї, здійснюватимуться польоти вертольотів армійської авіації.

Керівництво навчань із міркувань турботи про безпеку цивільного населення наполегливо просить у цей період не відвідувати розташування навчальних ділянок полігону. Не заходити та не заїжджати жодним видом транспорту в зони, позначені покажчиками або оточені допоміжним персоналом. Дотримуватися правил дорожнього руху під час зустрічі на автодорогах із військовими автоколонами. Уважно та своєчасно спостерігати за сигналами спеціальних машин ВІБДР, що супроводжуватимуть рух військової техніки.

Деякі ділянки полігону на період проведення навчання будуть закритими.

Керівництво багатонаціонального тактичного навчання звертається до мешканців навколишніх населених пунктів Яворівського району Львівської області та громадян, які планують свій відпочинок у цій місцевості, з проханням із розумінням поставитися до певних обмежень та незручностей, пов’язаних із проведенням військового навчання та посиленими заходами безпеки з боку військових.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: