У Львові вшанують пам’ять Георгія Гонгадзе

Починаючи з 2005 року, 16 вересня, у день зникнення Георгія Гонгадзе, громадськість щорічно організовує акції, де вшановує пам’ять всіх загиблих журналістів. Активісти Незалежної медіа-профспілки України у 14-ті роковини смерті Гонгадзе запрошують журналістів запалити свічки, згадати загиблих колег та долучитися до хвилини мовчання.

Акція є всеукраїнською - цього дня в Києві і в інших містах країни також відбудеться мітинг-реквієм пам’яті Георгія Гонгадзе і всіх загиблих українських журналістів.

Львівські журналісти та небайдужа громадськість збереться біля пам’ятника Шевченку і там дізнається більше про стан справи Гонгадзе та ситуацію з постраждалими журналістами зі всієї України впродовж останнього року.

Учасники акції попрямують ходою до Дерева пам’яті Георгія Гонгадзе та загиблих журналістів України, де запалять свічки, згадають молитвою і віршованими рядками загиблих колег. Також активісти прикріплять фотографії журналістів, що загинули чи постраждали під час Майдану та АТО, на імпровізовану стіну пам’яті.

Контактна інформація: 097 299 07 24 (Ольга)

гонгадзе львів

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: