Масштабні моделі українських та закордонних майстрів презентують цими вихідними

20 та 21 вересня у приміщенні палацу Сапеги, що на вул. Коперника, 40а, відбуватиметься третя виставка масштабних моделей «Lviv Scale Models Fest 2014». Її мета – популяризація технічної творчості та стендового моделювання серед молоді та дорослих. Участь та вхід – безкоштовні, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Також виставка – це місце зустрічі та спілкування колег та однодумців, для яких моделювання та інтерес до історії техніки давно є улюбленим хобі», - розповідають організатори.

На виставці будуть представлені роботи авторів з України та з-за кордону. Будуть присутні як моделісти-початківці, так і досвідчені, визнані на міжнародному рівні, майстри.

Цьогоріч вирішено відмовитись від конкурсу та провести, натомість, виставку-звіт за минулий рік. Це дозволить учасникам виставити ці моделі в наступному конкурсі.

Як додають організатори, попередні виставки «Lviv Scale Models Fest» проведено з великим успіхом. Вони зібрали велику аудиторію відвідувачів, викликали живе зацікавлення серед моделістів України та сусідніх країн, задали нові стандарти проведення таких виставок в Україні.

З 1 вересня триває реєстрація учасників на сайті виставки за посиланням: www.modelfest.lviv.ua.

Виставка-конкурс «Lviv Scale Models Fest» – неприбутковий захід, організований за ініціативи львівських моделістів та Галицького історико-технічного товариства (ГАІТЕТ) та за підтримки Академії Сухопутних військ України. Співорганізатор – Львівська міська рада.

Контактна особа – Андрій, тел. 066 735 04 74.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: